NIMA Julesamling 2.des – The Hub

Ta en pause i juleforberedelsene og bli med oss til toppen av The Hub, hvor vi hygger oss sammen mens vi nyter kjøkkensjefens julemeny.  Arrangementet er gratis og kun åpent for våre medlemmer (verdi kr. 1.100,- )

Bli medlem og nyt fordelene

Årlig kjøper det offentlige inn varer og tjenester i offentlig sektor for 522 milliarder kroner og Norske bedrifter eksporterer varer og tjenester for 750 mrd nok. NIMA er Norges ledende medlemsorganisasjon for landets offentlige og private innkjøpere, som månedlig tar temperaturen på norsk økonomis utvikling og trender. Vi sørger for å ta opp relevante diskusjonsemner på vegne av våre medlemmer og bidra til å sette dagsorden på relevante anskaffelsesfaglige og innkjøpsrelaterte temaer. 

Les mer

Medlemsfordeler

Som medlem i NIMA (Norsk Forbund for Innkjøp og Logistikk), har du tilgang på våre arrangementer bl.a. First Tuesday som holdes første tirsdag i måneden hvor du holder deg oppdatert på ny innsikt i faget. I tillegg får du medlemsfordeler ved deltakelse på vårt årlige NIMA Forum. Vi har også mye aktiviteter ute i distriktene og i landets største byer.

Sterke samarbeidspartnere

NIMA samarbeider med nasjonale og internasjonale aktører som Difi, CIPS, ELA og IFPMM, og holder deg oppdatert på best practice i bransjen. Vi tar mål av oss å være førstevalget til landets Innkjøpere, som den foretrukne nasjonale møteplass og nettverksarena.

First Tuesday – 3.des, D/S Louise

Stretch holder foredrag om endringsledelse på D/S Louise.

Du vil ikke gå glipp av dette etterspurte frokostmøte, som et lite avbrekk fra juleforbredelsene. NIMA arrangerer for tredje gang, etter stort påtrykk fra våre medlemmer.

Våre arrangementer

– På våre arrangementer treffer du likesinnede ildsjeler som brenner for faget! Innkjøp er i en rivende utvikling og transformasjon.

«Temaer som AI, blockchain, analytics, big data, insight, digitalisering, stakeholderledelse blir belyst.  Våre endringseksperter kommer med konkrete og relevante eksempler, tips og råd hvordan innkjøp kan ta i bruk ny teknologi, verktøy, kunnskap og kompetanse som andre har lykkes med. »

– vi setter ikke minst søkelys mot hvilken kompetanse som fremtidens innkjøpere bør ha som verdiskapere!

Privat og offentlig sektor

NIMA skal være landets ledende tenkesmie innen innkjøp og anskaffelser. Våre arrangementer er like relevante for privat og offentlig sektor, om du er leverandør eller på tilbydersiden, med i en start-up som søker din første kunde, er konsulent/rådgiver, innkjøper, leder eller bare ønsker faglig påfyll! Vi holder deg kontinuerlig oppdatert på de siste trendene innen faget.

Bli medlem her

Følg linken for påmelding til Nima Julesamling, kun for medlemmer, (verdi kr 1100,- ) på toppen.

NIMA Forum 4.0 2019, Barcode

– Innkjøpsfunksjonen som strategisk premissgiver


Nysgjerrig på hvordan det gikk med Nima Forum i år? Les mer om NIMA Forum 2019 her.

Her kan du lese om fjorårets NIMA Forum 2018.

Kontakt oss for å få tilgang til presentasjoner.