Laster Arrangementer

Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

ERP Digital Standup – 90 engasjerende minutter til å bli klokere av

8. oktober | 09:00 10:30

Nima har gleden av å invitere til ERP Digital Standup i regi av Tellmann og Forretningsløsninger Norge, der medlemmene kan få faglig påfyll og blir effektivt oppdatert med fersk kunnskap og innsikt på ERP-markedet! 

Det er nettverket Forretningsløsninger Norge og rådgivningsselskapet Tellmann som tar intiatitvet, de har denne gangen invitert toneangivende ERP-leverandører. Infor, Deltek, Microsoft og Workday skal oppdatere oss på sine løsninger og spennende nyheter.

Tellmann vet at det kan være vanskelig å skille mellom de ulike løsningene på markedet. Leverandørene bruker mange av de samme ordene i sine presentasjoner og løsningene fremsettes med de samme moderne egenskaper og fordeler.

Vi dykker rett inn i dette og skal gjennom paneldiskusjon forsøke å få frem ulikheter mellom løsningene, så vel som særtrekk ved den enkelte løsning. Som deltaker vil du få høre hvordan leverandørene svarer opp relevante temaer, og ikke minst hverandre, på direkte spørsmål og i diskusjon. Det blir også anledning til å rette spørsmål til panelet.

Pris: Gratis, Nima medlemmer.
Varighet: 09:00 – 10:30

Ikke Nima medlem ennå, les mer om våre medlemsfordeler.

Velkommen til gratis webinar!